Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

Orms hämnd, eller?

Av Annika - 3 maj 2009 10:21


Tack för era vänliga kommentarer beträffande katastrofen som inträffade i går kväll = jag slog i lilltån i tröskeln.


Den gör REJÄLT ont, kan jag säga, Märkligt nog har den inte skiftat färg. Men den ser ut som en fullproppad prinskorv i jämförelse med tån på andra foten, som bara ser ut som en helt vanlig prinskorv. Hur kan det göra så ont och nästan inte SYNAS?


Sånt gillar jag inte!!

Jag vill kunna vifta genom sandalerna med en röd/blå/gul tå så att alla kan SE den och säga: "Oh, stackars dig!! Det där måste göra jätteont!"


Nu blir det istället:

"Jag har slagit i tån!"
"Jaså?"
"Det gör jätteont!"
"Men det syns ju inget?"


Fattar ni?

Hur kul är det att ha ont när det inte syns?!

Nu måste jag lida i tysthet.

Tack och lov för bloggar, säger jag bara.! (Ler)


Jaha, någon promenad blir det inte tal om idag, alltså.

Jag ska ta bilen till gymet, det blir bra. Gymet kräver inte så många tåinsatser :)

 

Men va fff------n??!
En mås har haft diarré över hela min bil!

INGEN annan bil. Bara min.


Det börjar längst fram, över hela motorhuven, upp på taket och ner över bagageluckan! Måsjäkeln har verkligen PEPPRAT bilen!


Allt det här är nog Orms hämnd över det jag gjorde igår.

Som Montezumas hämnd, liksom.

Okej, jag offrar mig. Jag tar smärtan i tån och jag tar kostnaden för en biltvätt om det nu ska vara så!

Stick och brinn, Orm!

Annika - skyller ALLT, speciellt min egen klantighet, på Orm från och med NU! :) :)

 
 
Ulla

Ulla

3 maj 2009 11:22

Vilken ouppfostrad mås-f-n förstår din frustration. Här där jag bor, ett bostadsrättsområde med "vanliga hus". Det är två lägenheter i varje. Röda med vita knutar.
Här bor "tyvärr" många äldre, och då menar jag över 65 och uppemot 90+. INTE för att jag har nå emot äldre MEN DE bara "ÄLSKAR KATTER SOM SÄLLSKAP". DU KAN JU TÄNKA DEJ VAD DE GÖR...? Just det! Vi har parkeringsgarage och "min bil" tycks de ha förkärlek till, tänk dig under vintern då bilen är uppvärmd av motorvärmaren, eller när jag kommer hem från jobbet...! DÅ!!! Passar de på att hoppa upp och tassa upp på taket VIA vindrutan! Har nästan alltid tass-spår över huven/vindrutan/taket. KUL!!!!NEJ!!!!SKITIGT ??? JAA!!! och risken är ju väldigt STOR att de repar bilen med sina KLOR!!! VEM SKA ERSÄTTA DETTA OM DE REPAR BILEN MED SINA KLOR ?
Inte nog med det! Alla husen har ju en liten rabatt på båda sidorna om trappen fram; Vad gör de där tro ??? HOS MIG, JO!!! på den som är t.h om trappen, bara den sidan, så har katterna sin TOA...TROT OM DU VILL, MEN SÅ ÄR DET. Förra året hade jag beställt blomfrön som jag sådde där, det skulle bli så tjusigt. Trodde jag! De hade precis kommit upp kanske ½-1 cm en morgon när jag for till jobbet. Vad händer då? JO! medans jag är på jobbet så rusar katterna dit och gör sina behov! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Va ARG jag blev! Inte ett spår av någonting fanns kvar, allt hade de krafsat bort.
Jag älskar katter, men blev INTE GLAD över detta.
Jag skrev lappar och satte upp på anslagstavlorna att de fick hålla reda på sina katter..men hjälpte det, tror du..? Icke sa Nicke.
Måste säga att de är konstigt att de kommer just till mig och gör sina behov då de har rabatter vid trapporna där de bor, och jag vet att de bor här på området.
Vad tycker/tror du att de beror på?
Har försökt med både det ena och det andra för att få dem att sluta gå "just hit" men det tycks INTE hjälpa. Nu när snön hade smält bort så låg skithögarna där. KUL??? NEJ!!!
Ha en bra och fin dag
Kram Ulla

http://ladyinblue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

3 maj 2009 14:37

Ja, USCH, det låter inte kul!
Katter tycker man att man i alla fall kunde ha lite pli på.
Måsar är värre :)
(Eller det kanske var en skata. Eller en kråka. Vad vet jag, men skitnödig var han i alla fall!)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards